Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κεμπάπ μελιτζάνας στο σουβλάκι (Σχάρα)

Πώς να φτιάξετε κεμπάπ μελιτζάνας στο σουβλάκι (στη σχάρα);

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Ας πάρουμε τις μελιτζάνες μας και ας τις πλύνουμε. Έπειτα ας αφήνουμε τα μυρωδικά μας στον κιμά μας και τον ζυμώνουμε καλά, αφήνουμε ένα μπολ με νερό δίπλα μας και λαμβάνουμε βοήθεια κατά διαστήματα για να μην κολλάει στα χέρια μας.
  2. Έπειτα κόβουμε το κεφάλι και τις άκρες από τις μελιτζάνες και τις χωρίζουμε στα τρία.
  3. Έπειτα, το βάζουμε στο σουβλάκι του κεμπάπ χωρίς να του αλλάξουμε σχήμα και αφήνουμε ενδιάμεσα τους κεφτέδες μας και θα ετοιμάσουμε ξανά τη μελιτζάνα σε μορφή κιμά.
  4. Έπειτα ας ανάψουμε το μπάρμπεκιου μας και όταν είναι έτοιμη η φωτιά μας, ας το τακτοποιήσουμε με τη σειρά και το ψήσουμε και το τραβήξουμε σε ένα δίσκο.
  5. Ας το σκεπάζουμε και ιδρώνουμε λίγο και το σερβίρουμε όσο είναι ζεστό, ο σκοπός του ιδρώτα είναι να ξεκολλάνε πολύ εύκολα οι φλούδες.
  6. Εάν θέλετε, μπορείτε να μαγειρέψετε ντομάτες και πιπεριές. Αυτό το πιάτο είναι απαραίτητο για την περιοχή Antep.

Κεμπάπ μελιτζάνας στο σουβλάκι (Σχάρα)Κεμπάπ μελιτζάνας στο σουβλάκι (Σχάρα) Κεμπάπ μελιτζάνας στο σουβλάκι (Σχάρα) 2Κεμπάπ μελιτζάνας στο σουβλάκι (Σχάρα) 2 Κεμπάπ μελιτζάνας στο σουβλάκι (Σχάρα) 3Κεμπάπ μελιτζάνας στο σουβλάκι (Σχάρα) 3Κεμπάπ μελιτζάνας στο σουβλάκι (ψητό) 4Κεμπάπ μελιτζάνας στο σουβλάκι (ψητό) 4

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button