Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κοτόπουλο με λαχανικά

Πώς να φτιάξετε κοτόπουλο με λαχανικά;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Γεια σας, ειλικρινά δεν ξέρω το όνομα αυτού του πιάτου. Το δοκίμασα, ήταν υπέροχο. Σας προτείνω να το δοκιμάσετε κι εσείς, έχει υπέροχη γεύση ????

  1. Πρώτα από όλα κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε κύβους και το βάζουμε στο τηγάνι και το τηγανίζουμε στο δικό του ζουμί χωρίς λάδι.
  2. Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους και τις τηγανίζουμε. Κόβουμε τις πιπεριές σε κυβάκια και τις τηγανίζουμε.
  3. 10 λεπτά πριν το κατεβάσετε από τη φωτιά, προσθέστε το μείγμα θυμαριού και κοτόπουλου στο ψητό κοτόπουλο και ανακατέψτε.
  4. Παίρνουμε το κοτόπουλο, τις πατάτες, τις πιπεριές που τηγανίσαμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το ζουλιέν ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τις καθαρισμένες ντομάτες και το σκόρδο.
  5. 2. Βράζουμε 5 ποτήρια νερό και προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας, μαύρο πιπέρι, κύμινο, αλάτι και πιπέρι τσίλι.
  6. Προσθέστε το έτοιμο μείγμα στην κατσαρόλα. Το βράζουμε για περίπου 5 λεπτά. Και το φαγητό μας είναι έτοιμο. Καλή όρεξη ????????

Συνταγή λαχανικών κοτόπουλου με φωτογραφία

Κοτόπουλο με λαχανικά
Κοτόπουλο με λαχανικά
Κοτόπουλο με λαχανικά

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button